Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí likér Baileys

23. 10. 2010

Suroviny:

  • 1 vanilkový pudink
  • 1/2l mléka
  • 1/2l rumu
  • 2 konzervy slazeného Salka


Postup:

Uvaříme vanilkový pudink z 1/2 l mléka. Dvě konzervy slaz. mléka uvaříme ve vodě-konzervy musí být ponořené / vaříme 2 hodiny /. Vše necháme vychladnout, pudink průběžně mícháme. Do pudinku přidáváme uvařené mléko-Salko a rum, vše mixujeme do hladka a HOTOVO. Určitě doporučuju!!!

Salko se vaří v plechovce-uzavřené (poprvé jsem se také bála,ale nic se tomu opravdu nestane ) vařte na středním stupni-mléko vevnitř zhoustne a dostane lehce karamelovou chut, neotvírejte horké, nechte vychladit.

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA