Jdi na obsah Jdi na menu
 


Banánový krém - děti ho milují

24. 10. 2010

Suroviny:

Na klasickou dávku - na dort

  • banánový puding ze 1/4 l mléka (sladit méně)
  • 1,5 kostky másla
  • přibližně 5 rozmixovaných banánů


Postup:

Je to úplně jednoduché, ale hlavně výborné. Všechny suroviny - puding, máslo, banány - musí mít stejnou teplotu, nejlépe pokojovou, aby se krém nesrazil.
Hotový vychladlý puding vyšlehejte. Zvlášť vyšlehejte máslo, přidejte rozmixované banány (počet opravdu záleží na individuální chuti každé z vás). Potom zašlehejte i puding (případně trochu přislaďte). Nebojte se nejdřříve poměrně řídké konsistence - po chvilce šlehání krém opravdu ztuhne. Musím říct, že se s ním pracuje mnohem lépe než třeba s čokoládovým. Opravdu je tuhý, neteče, hezky drží tvar.
Snad bude chutnat i vám. :-)

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA